Grønn Studentkonferanse 2020

Grønn Studentkonferanse 2020

Vi inviterer til høsten store grønne happening for klimaengasjerte studenter, Studentkonferansen på NMBU Ås 3. og 4. oktober!

På konferansen skal distriktspolitikk, næringsliv og naturvern stå i fokus. På Lørdag 03.04 skal vi ha debatter, foredrag og sosiale aktiviteter hvor vi får besøk fra blant annet MDGs nye nestleder Kriss Rokkan Iversen.

På søndag 04.10 er det skolering praktiske aksjonsferdigheter som debatt, velgermøter og politisk påvirkning. Dette er ferdigheter som vil komme svært godt med i valgkampen 2021! Det er frivillig om du ønsker å delta på skoleringen eller ikke.

Arrangementet er åpent for alle, men av smittevernhensyn må alle registrere seg via linken. Påmelding er gratis. Det vil bli servert lunsj og middag på lørdag og lunsj på søndag.

Her kan du også melde inn behov for reiserefusjon, om du kommer fra andre steder i landet og til Ås. Vi spanderer reise med tog/buss, med mindre dette er urealistiske alternativ. Da betaler vi for fly.

Grunnet et skiftende smittebilde i norge tar vi forbehold om at konferansen kanskje må holdes digitalt. Det vil bli tatt løpende vurderinger på dette underveis. Vi tar smittevern på alvor og følger de nasjonale og lokale retningslinjene på dette.

Se arrangementet på Facebook her.